Unieke Start 2 Run challenges tijdens het lange paasweekend!

Met het lange paasweekend voor de deur, lanceert Keep Moving morgen (10/04) weer een heel pak nieuwe challenges voor lopers en wandelaars. Keuze genoeg, ook voor wie een weekje verlof heeft... Zoals altijd heb je zeven dagen tijd voor deze challenges en kan je dus elke afstand ook in stukjes afleggen.

Voor lopers zijn er deze week unieke Start 2 Run challenges! Laat je motiveren door Evy Gruyaert en ga voor (je eerste?) 5km of kies voor 7,5km of 10km. De Start 2 Run app kan je daar zeker bij helpen…! Je kan bovendien via de Facebookpagina van Keep Moving één van de vijf Start 2 Run duo abonnementen winnen.

Wandelaars krijgen een op maat gemaakt paasmenu voorgeschoteld: wandel elke dag 3 km en verzamel zo, in 10 dagen tijd, 30 km in totaal. De perfecte dagelijkse beweging en haalbaar voor iedereen!

Keep Moving
blijft iedereen aanmoedigen om te lopen, wandelen of fietsen thuis of in de buurt en binnen de richtlijnen van de overheid! Door je eenvoudig aan te melden op het platform, je sportapp te koppelen en te starten, schenk je ook jouw medaille aan een held uit de zorg!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?