Tweede editie Lampiris Leuven Nature Trail belooft zonnig en groen te worden

Zondag 22 september staat de tweede editie van de Lampiris Leuven Nature Trail op het programma. 2.000 lopers en wandelaars ontdekken dan opnieuw het verrassend groene Leuven.
De weergoden zijn de deelnemers alvast gunstig gezind. Aan de succesformule van vorig jaar wordt niet geraakt: alle deelnemers vertrekken vanuit Leuven met de trein naar het station van Oud-Heverlee of Sint-Joris-Weert om vervolgens hun tocht van 12, 16 of 25 km al wandelend of lopend aan te vatten. Wandelaars kunnen kiezen voor 12 of 16 km. Het traject loopt volledig door het groen terug naar het centrum van Leuven. Een uniek parcours door Meerdaalwoud, Heverleebos, de Abdij van Park en de groene rand rond Leuven. De finish ligt voor het Stadskantoor op 50 meter van het station. 
Groen karakter: geen wegwerpbekers
De Lampiris Leuven Nature Trail is een uniek loop- en wandelevenement met een zo laag mogelijke impact op milieu en omgeving. Deelnemers dienen herbruikbare bekers te gebruiken, want er zijn dus geen wegwerpbekers beschikbaar aan de bevoorradingsposten. Lopers die niet in het bezit zijn van een herbruikbare beker kunnen deze ter plaatse aankopen aan de inschrijvingsstand. 
Ervaren traillopers én beginners


De Lampiris Leuven Nature Trail is de derde afspraak uit de Lampiris Nature Trail Series, de verzameling van de meest groene loop- en wandelevenementen in België.  Zowel ervaren trailrunners als nieuwe lopers en wandelaars die op zoek zijn naar hun eerste trailervaring kunnen deelnemen!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.