Train slimmer en efficiënter met de Polar Vantage V2

Met het nieuwe multisporthorloge van Polar krijg je 24/7 inzicht in je eigen fitheid, belastbaarheid en herstel om je prestaties te optimaliseren en overtraining te voorkomen. Ontdek het hier.
In deze tijd is het belangrijker dan ooit om zowel mentaal als fysiek fit te blijven en je weerstand te boosten. Beweging draagt daar zeker tot bij, al overdrijf je best niet. Te intensief trainen als je lichaam nog niet gerecupereerd is, verlaagt de weerstand. Met de Polar Vantage V2 krijgt overtraining echter geen kans en stem je je training optimaal af op je herstel.
Training, herstel & slaap 
Het premium sporthorloge focust op de balans tussen training en herstel, waardoor het horloge fungeert als een soort digitale coach. Met het horloge leg je zelf prestatietesten af om je hartslagzones te bepalen en test je in welke mate je benen hersteld en klaar zijn voor een volgende (zware) training. 
Naast de functies trainingsbelasting (Training Load Pro) en herstelmeting (Recovery Pro), betrekt het horloge ook je slaap om je paraatheid te bepalen. Veel van de herstelfuncties van het lichaam, zoals spiergroei en weefselherstel, vinden namelijk vooral tijdens de slaap plaats. Met de Sleep Plus Stages slaapmeting en Nightly Recharge analyseer je je slaappatroon en ga je er gericht mee aan de slag om dit te optimaliseren. 
Gezien de Vantage V2 aanvoelt als een soort verlengde van je lichaam, creëerde Polar een design dat niet stoort: het lichtgewicht ontwerp (amper 52 gram) is gemaakt van hoogwaardig aluminium en voorziet je van 24/7 persoonlijke metingen en polshartslag. 
De tagline van de Polar Vantage V2 is niet voor niets ‘Knowledge is Progress‘: je leert je lichaam begrijpen om beter te plannen, slimmer te trainen en optimaal te herstellen. Want hoe meer je weet, hoe beter je kunt worden. 
Adviesprijs: 499.90 euro – verkrijgbaar in zwart, groen en grijs-limegroen 
Te koop via www.polar.com

Null

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?