Train mee voor een trail!

Op zoek naar een voorjaarsuitdaging die je de hele winter lang motiveert om te blijven trainen? Dan is de Decathlon Crêtes de Spa iets voor jou! Paul Van Den Bosch werkte een 16 wekenschema uit voor de 21 km en de 55 km, met start op 23 november!

Je vindt de volledige schema’s in het novembernummer van running.be magazine, haal het nog snel in huis! Geen betere motivatie om het schema vol te houden, dan nu al je inschrijving in orde te maken. Klik HIER door naar de website van de Decathlon Crêtes de Spa!

Aan een trainingsschema voor een halve marathon op een heuvelachtig parcours of een ultratrail begin je uiteraard niet onvoorbereid. Beide schema’s zijn dan ook bedoeld voor de al meer ervaren lopers, die aan volgende voorwaarden voldoen:

21 km: je loopt zonder problemen zo’n 30 km per week en voert zonder problemen een duurloop van 80′ uit.
55 km: je loopt zonder problemen zo’n 40 km per week en voert zonder problemen een duurloop van 90′ uit.

WAAR VIND IK HEUVELS?
Je merkt dat je voor dit schema soms een helling moet oplopen of een duurloop op heuvelachtig terrein moet uitvoeren. In het maartnummer van running.be magazine vind je een hele waslijst met trailtrainlocaties in het vlakke Vlaamse land! Of stippel een looprondje uit in de buurt van een brug, en loop die enkele keren op!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?