Stoom je klaar voor Dwars door Brugge!

Naar goede gewoonte bereidt Run Brugge lopers ook dit jaar weer voor op Dwars door Brugge. De tweewekelijkse groepstrainingen op zondagochtend starten op 8 februari.

Run Brugge werd twee jaar geleden jaar gelanceerd door Thomas Pertry, een rasechte Bruggeling die in 2012 in samenwerking met de stad Brugge ook al Tourist Run Brugge opstartte. De bedoeling van dit concept is om lopers van alle niveaus klaar te stomen voor Dwars door Brugge, dat dit jaar plaatsvindt op 10 mei.

De deelnemers krijgen naast de tweewekelijkse groepslopen in het Brugse groen ook een individueel trainingsschema en begeleiding. De groep wordt opgesplitst in deelnemers aan de 5 en de 15 km. Het borstnummer voor Dwars door Brugge zit in de prijs voor de groepstrainingen inbegrepen.

GRATIS TRAININGSSCHEMA VOOR ALLE DEELNEMERS

Vanaf dit jaar ontvangt elke deelnemer van de Argenta Running Tour, waarvan Dwars door Brugge deel uitmaakt, dankzij de hoofdsponsor een gratis trainingsschema van 8 tot 24 weken. Deze gepersonaliseerde schema’s werden ontwikkeld door Energy Lab. Als een deelnemer zich inschrijft voor een event, krijgt hij automatisch toegang tot zijn schema.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?