Stijlvolle sportbeha biedt maximale ondersteuning bij het lopen

We weten allemaal dat een goede sportbeha onmisbaar is tijdens het lopen - voor de dames dan toch. Sportmerk Odlo brengt zijn allereerste high-support loopbeha uit. Die is functioneel, stijlvol en uiterst comfortabel.
Een goede sportbeha vermindert de beweging van de borsten tijdens het sporten met 75 procent. Dat concludeerde Odlo uit een eigen onderzoek. Omdat een degelijke sportbeha zo belangrijk is, innoveert het Noors-Zwitserse sportswearmerk voortdurend op vlak van functioneel sportondergoed.

Bij de aankoop van een sportbeha is het belangrijk om je borstomtrek en cupmaat goed te laten opmeten. “Die maten worden beïnvloed door je voeding en hormonale schommelingen. Ze kunnen dus van tijd tot tot tijd verschillen. Daarnaast is er een derde factor van belang. Je moet de juiste sportbeha kiezen voor de sport die je doet. De meest voorkomende fout is dat vrouwen de verkeerde beha kiezen. Bij hardlopen heb je echt een zeer ondersteunende beha met compressie en inkapseling nodig, of je nu cup A of E hebt. Een beha die geschikt is voor yoga, is dus niet voldoende om mee te gaan lopen,” legt Eva Büsel, Category Manager Underwear bij Odlo International, uit.

Voor sporten met een hoge intensiviteit, zoals lopen, is de naadloze en streelzachte high-support loopbeha uit de Training-collectie van Odlo perfect. Het is de allereerste high-support sportbeha van het sportmerk. Voor deze beha is een naadloze breitechnologie gebruikt voor uniek draagcomfort en perfecte ondersteuning. De Ceramicool-garen bevatten keramiekpartikels die de lichaamswarmte afvoeren en helpen het lichaam koel en droog te houden tijdens een loopsessie. 
Uitermate functioneel en comfortabel dus, die nieuwe loopbeha van Odlo! Als kers op de taart ziet hij er ook nog eens heel mooi en stijlvol uit. 

Adviesprijs voor de high-support sportbeha van Odlo: 45 euro. Meer info vind je op de website van Odlo.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?