Stevige buikspieren? Doe de populairste workout van dit moment!

Droom je van sterkere buikspieren? Met de populaire workout van fitgirl Chloe Ting krijg je ze op 2 weken tijd! Je moet er wel wat doorzettingsvermogen voor aan de dag leggen. Voor wat, hoort wat hé...

Chloe Ting is een immens populaire fitnessgoeroe uit Brunei. Ze heeft op haar website al lang een druk bekeken én uitgeoefende video-workout voor de buikspieren, de ‘2 weeks abs challenge’ genaamd. Sinds de wereldwijde lockdown is dit een regelrechte hit op social media! Al meer dan 180 miljoen mensen hebben de video bekeken en zijn er vermoedelijk mee aan de slag gegaan. Niet onbelangrijk detail: het blijkt ook écht te werken.

De kracht van de workout zit erin dat het echt zeer eenvoudig is. Het komt erop neer dat je je buikspieren heel kort, namelijk 10 minuten, heel intensief laat werken. En dat je geen enkel excuus hebt om het niét te doen, want je hebt enkel een matje en sportieve kleren nodig. Als je wil, kan je ook wat muziek opzetten om het minder lastig te maken. Tijdens de abs workout doe je 21 oefeningen van amper 30 seconden. Tussen elke oefening mag je 10 minuten rusten. Check de video hieronder!

Je last om de 3 dagen best een dagje rust in zodat je buikspieren het niet té zwaar te verduren krijgen en zo hou je het zelf ook makkelijker vol. Idealiter combineer je deze workout met cardiotraining voor een volledig resultaat, door te gaan lopen bijvoorbeeld. Je eetpatroon speelt ook een belangrijke rol, dat spreekt voor zich. Na 2 weken zou je al een mooi resultaat moeten kunnen zien!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?