Sterke start voor Spartacus Strongest Company by Deloitte

De Spartacus Strongest Company by Deloitte was de allereerste obstakelrun exclusief voor bedrijventeams. Ruim 300 teams van elk zes personen namen deel.

Op het programma stond een pittig parcours van 10 kilometer lang met onderweg 30 hindernissen. Sommige daarvan moesten individueel overwonnen worden, bij tien andere was samenwerking als een team noodzakelijk. Het koude weer zorgde voor een extra obstakel. BMW kreeg de prijs voor het bedrijf met de meest ingeschreven teams, ze waren in totaal met zeven ploegen daar. Deloitte zelf schreef met 37 teams in, maar was als titelsponsor letterlijk en figuurlijk ‘buiten categorie’.

Er waren ook klassementen in drie categorieën. Bij de vrouwen haalde Golazo Ladies van Golazo Sports het, bij de mannen ging er niemand sneller dan Damman’s Jonge Garde en bij de gemengde ploegen was de overwinning voor Campus Vesta Politie.

Die laatste was ook de beste in de categorie ‘medium company’ (50-250 werknemers). Bij de kleine bedrijven (minder dan 50 werknemers) won team ‘No complexity, only mud’ van Continuum Consulting nv en bij de grote bedrijven (meer dan 250 werknemers) was B&R Bouwgroep team 1 de beste.

Na de obstakelrun en een warme deugddoende douche volgde nog een netwerkmoment in een luxueuze tent, een Spartacus BBQ voor alle deelnemers en als klap op de vuurpijl een optreden met ‘Brussels by Night’. Raf van Brussel kreeg iedereen op de dansvloer. Wie dan nog niet moe genoeg was kon zich volledig laten gaan in de Spartacus party. 

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?