Startschot zal 8 (!) keer weerklinken tijdens Lampiris Crêtes de Spa

Op zaterdag 30 maart vindt de 42ste editie van de Lampiris Crêtes de Spa plaats. Een absolute klassieker in ons land!

De 42ste editie van de Lampiris Crêtes de Spa werd voorgesteld in het Silva Hotel Spa-Balmoral. De organisatie maakte er bekend dat er op 30 maart niet minder dan 8 verschillende activiteiten op het programma staan.

* Om 7.30u starten de wandelaars aan hun tocht van 10 of 21 km
* Om 9u komen de kilometervreters aan de start voor de trail van 55 km
* Om 9.30u en 9.50u staan de Alpro Kids Runs op het menu (1 km voor 5- tot 8-jarigen, 3 km voor de 9-tot 11-jarigen)
* Om 10.30u vertrekken de lopers voor de trail van 33 km
* Om 11.15u schieten de lopers van de 10 km uit de startblokken
* Om 13.11u hebben de lopers van de 21 km de eer om als laatste te vertrekken

De parcoursen zullen weldra verschijnen op de website van het evenement, maar de organisatie maakte duidelijk dat er – in samenspraak met het Agentschap voor Natuur en Bos – amper wijzigingen zullen zijn ten opzichte van vorig jaar. De deelnemers waren toen namelijk bijzonder tevreden over de verschillende trajecten. Er zullen ook zeker enkele bekende Belgische atleten present zijn, want het startschot van de 10 km en 21 wordt gegeven door Olivia en Jonathan Borlée. Een mooie gelegenheid voor de deelnemers om deze toppers te ontmoeten.

Goed nieuws is er ook vanuit het Centre Sportif de Warfaaz, waar de werken zijn afgerond. De start en de aankomst liggen dicht in de buurt van de ruime parking van het Centre Sportif, wat het comfort van de deelnemers ten goede komt. Op die plaats kan je ook gebruikmaken van de douches, je sportzak in bewaring geven, …

De online inschrijvingen lopen nog tot en met vrijdag 29 maart. Naar alle waarschijnlijkheid zal je je ook op de dag zelf nog ter plaatse kunnen inschrijven. De deelnemers die zich al ingeschreven hebben (of dat doen voor 18 maart) ontvangen een gepersonaliseerd borstnummer.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?