Start van Night Run-week met muzikale toets

Op zaterdag 15 september vindt de Runners' Lab Night Run plaats. Deelnemers krijgen een editie voorgeschoteld die in een muzikaal kleedje zit.

De Runners’ Lab Night Run is ondertussen al toe aan de zevende editie en vindt plaats in het Rivierenhof van Borgerhout. De basis van het concept verandert natuurlijk niet: je legt een parcours van 6 of 9 kilometer in het donker af. Elke deelnemer krijgt daarvoor een hoofdlampje.

Nieuw dit jaar is de muzikale insteek. Zo loodst het parcours in het Rivierenhof je door vier muzikale tijdzones: 70, 80, 90 en 2000. Het is dus goed mogelijk dat jong en oud onderweg liedjes horen die ze van haar noch pluim kennen. Wie zaterdag nog wil deelnemen, kan terecht op de link hieronder.

Krijg je maar geen genoeg van lopen in het donker? Goed nieuws, want eigenlijk kunnen we dit jaar spreken van een een Night Run-week. Op 22 september – een week na de Runners’ Lab Night Run – zwaait Brussel haar deuren open voor een avondlijke loopsessie. Ook daarover vind je hieronder meer info.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?