Start van KBC Spartacus Series bekendgemaakt

De Spartacus Run viert op zaterdag 30 april en zondag 1 mei zijn vijfde verjaardag. Die wedstrijd is meteen ook de opener van de KBC Spartacus Series, die uit zes evenementen bestaat.

In 2011 werd de eerste Spartacus Run georganiseerd: een survivalrun voor straffe mannen en vrouwen, ter nagedachtenis van een andere straffe sporter: Artoer Aghajanyan (Spartacus voor zijn vrienden) die overleed tijdens zijn deelname aan de Antwerp Ironman.

Vijf jaar later is de Spartacus Series een reeks van 6 events met naar verwachting in totaal 45.000 deelnemers. De Spartacus Run in Boom opent de Series op 30 april en 1 mei. Per dag kunnen er 7.000 survivors deelnemen. Je kiest uiteraard zelf op welke dag je wil deelnemen, maar nu al staat vast dat het parcours van ongeveer 10 kilometer en een 15-tal hindernissen ronduit spectaculair wordt.

Wie er bij wil zijn op deze survivalrun, kan zich vanaf 19 januari (11u) inschrijven via de website! En wie nog even wil weten hoe het er vorig jaar aan toe ging, kan DEZE VIDEO bekijken.

KBC SPARTACUS SERIES

KBC is de nieuwe, trotse titlesponsor van de KBC Spartacus Series, met naast de Spartacus Run ook Battle of the Ardennes, Battle of Thor, Race Against Nature, Neptunus Run en nog een zesde evenement dat binnenkort bekendgemaakt wordt. Wie aan alle 6 de evenementen meedoet, is Spartacus en wordt net als in 2015 beloond!

KBC-klanten krijgen telkens enkele dagen voor de opening van de inschrijving de kans om al twee plaatsen te reserveren via een exclusieve KBC-voorverkoop. Voor de Spartacus Run kunnen maximum 4.000 KBC klanten (2.000 per dag) zich vooraf inschrijven. Er blijft dus voldoende plaats over voor alle andere kandidaten.

“Met de Spartacus Series hebben we op enkele jaren tijd een concept op poten gezet dat een immens succes kent”, zegt Greg Broekmans van organisator Golazo Sports. “Gezien de vele vragen voor de edities van dit jaar, zal dat nu niet anders zijn en verwachten we dat de evenementen snel volzet zullen zijn. We zijn ook erg blij met KBC als nieuwe hoofdsponsor van de Spartacus Series. Dat geeft ons de mogelijkheid om onze evenementen nog beter en verrassender te maken.”

“Het spreekt voor zich dat KBC met plezier hoofdsponsor wordt van de Spartacus Series”, zegt Daniel Falque, CEO KBC België. “Deze events zijn namelijk méér dan gewoon samen sporten. In groep hindernissen overwinnen, elkaar motiveren en zorgen dat niemand achterblijft. Daar gaat het om! En daar zetten we als KBC graag onze schouders onder. Tegelijk is het een goede kans om onze KBC-klanten warm te maken voor deze uitdaging: ze kunnen exclusief in voorverkoop hun plaats reserveren. Wedden dat ze de KBC Spartacus Series aandurven?”

Wie als eerste op de hoogte wil blijven van al het nieuws (parcours, hindernissen,…) kan de KBC Spartacus Series volgen op Facebook en Twitter! En uiteraard kan je ook altijd terecht op de officiële website van de KBC Spartacus Series.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.