Sportbeha voor vrouwen met flinke boezem

Een revolutionaire sportbeha biedt vrouwen met een grote boezem niet alleen steun, maar zou ook de beweging van de borsten grotendeels voorkomen. De testresultaten beloven alvast veel goeds!
Eindelijk een sportbeha voor vrouwen met een flinke boezem (foto goedgevoel.be)

De bewegingsmonitor voor een proefpersoon met E-cup gaf aan dat de beweging voor 83 procent gereduceerd wordt, tegenover 65 procent voor gewone sportbeha’s.

De sportbeha verschilt op nog een belangrijk punt met zijn collega’s. Zo wordt elke borst apart ‘beveiligd’ in een cup, die beweging vanuit elke hoek tegengaat. Dat maakt de beha niet enkel geschikt voor lopen, maar ook voor volleybal, basketbal en zelfs danssporten.

Het lingeriemerk Panache, gespecialiseerd in lingerie voor vrouwen met een flinke boezem, spendeerde drie jaar om de perfecte sportbeha te ontwikkelen. Maar de volhouder wint: na jaren van onderzoek en testen, komt de beha in oktober op de markt en zal 54,99 euro kosten. Enkel vrouwen met cupmaat D tot en met H zullen de sportbeha kunnen kopen. Of vrouwen met een kleinere boezem snel ook een gelijkaardige sportbeha mogen verwachten, is niet duidelijk.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?