Snelle Brooks Hyperion komt nu ook met extra support

Ook de populaire Glycerin-serie werd geüpdatet met nieuwe kleuren en technologie.

Brooks Running introduceert zijn nieuwste stabiliteitsschoen in de speedcategorie: de door GuideRails ondersteunde Hyperion GTS. De DNA FLASH-demping met stikstof-injectie zorgt ervoor dat de schoen zich aanpast aan elke stap, waardoor je nog beter op tempo kan trainen. Door de toevoeging van Hyperion GTS in het assortiment biedt Brooks nu een nog uitgebreidere keuze voor alle types lopers. Daarnaast vernieuwde Brooks de technologie van de Glycerin 20 en voelt de populaire schoen dankzij de DNA LOFT v3-demping nog comfortabeler aan. Verder werd het assortiment uitgebreid met frisse, nieuwe kleuren.

Extra support

Brooks weet dat elke loper uniek is en ontwerpt daarom verschillende modellen om te voeldoen aan verschillende loopdoelen en -ervaringen. “Op basis van wetenschappelijk onderzoek beoordelen we de manier waarop elk lichaam van nature beweegt. Vervolgens geven we de keuze hoe ze deze loop willen ervaren. Of een loper nu op zoek is naar demping, snelheid, veerkracht of extra support nodig heeft tijdens het lopen. Support wordt bepaald door de manier waarop je lichaam beweegt tijdens het lopen in vergelijking met wanneer je niet loopt,” aldus Hugo Chouissa, Brooks Footwear Merchandiser EMEA. “Om nog meer lopers te helpen hun stijl te vinden, hebben we de Hyperion GTS gelanceerd met onze bekende ondersteunende GuideRails-technologie.”

Hyperion GTS: eerste Hyperion met GuideRails

De Hyperion en Hyperion GTS zijn ontworpen om lopers te helpen hun snelheid te verbeteren. De zool met lichtgewicht, stikstof geïnjecteerd DNA FLASH-schuim zorgt voor een krachtige afzet en daarmee een hogere snelheid. Bovendien bevat de Hyperion GTS het GuideRails-systeem. Dit zorgt voor een begeleiding van de natuurlijke beweging tijdens het lopen en biedt de nodige ondersteuning bij elke stap. Chouissa legt uit: “Het systeem is gemaakt uit twee stevige stukken schuim aan elke kant van de hiel. Aan de binnenkant van de hiel zorgt het schuim ervoor dat de voet minder naar binnen kantelt. Aan de buitenkant van de hiel is het schuim hoger, waardoor de hiel minder naar buiten neigt. Daarmee ondersteunt het GuideRails-Systeem de natuurlijke loopbeweging.”

Brooks Hyperion GTS (women)
Brooks Hyperion GTS (men)

Vernieuwde zool voor zachtste landing in Glycerin 20

De Glycerin 20 is er voor de lopers die op zoek zijn naar een zachte landing. De Glycerin 20 belooft daarom een superzachte pas. De Glycerin 20 en Glycerin 20 GTS (stabiliteitsversie) hebben een vernieuwde bredere tussen- en buitenzool voor een soepelere en gemakkelijkere transitie. De Glycerin is daarnaast vernieuwd met DNA LOFT v3-demping met stiktstof-injectie. Het zachte, ademende en speciaal ontwikkelde bovenwerk van air-mesh biedt een stevige pasvorm en houdt de voet comfortabel op zijn plaats. De Glycerin 20 en Glycerin 20 GTS zijn daarnaast ook beschikbaar in vernieuwde kleuren.

Brooks Glycerin 20 (women)
Brooks Glycerin 20 (men)

Tip: lopers kunnen gemakkelijk de schoen vinden die bij hun past door gebruik te maken van de Brooks ShoeFinder. 

Hyperion GTS: 150 euro

Glycerin 20: 180 euro

Verkrijgbaar in geselecteerde loopspeciaalzaken en via www.brooksrunning.be

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?