Siska Schoeters zoekt running mate

Radiopresentatrice Siska Schoeters gaat op 31 mei de 20km door Brussel lopen. Nu is ze op zoek naar een loopmaatje die haar zal bijstaan om de tocht tot een goed einde te brengen.

Siska Schoeters. (foto belga)
Begin deze week kondigde Schoeters tijdens haar programma ‘Zet ‘m op Siska’ op Studio Brussel met enige aarzeling aan dat ze de 20km door Brussel tot een goed einde wil brengen. Om haar daarbij te helpen is ze nu op zoek naar een running mate.

Op haar blog omschrijft de radiopresentatrice de ideale eigenschappen van haar running mate: “Iemand met hetzelfde profiel en dezelfde ideologie. Iemand die wéét dat ik na 1,5 kilometer graag een Kinder Bueno eet. En na 3 kilometer graag een glaasje versgeperst fruitsap zou drinken. En na de 5de kilometer graag Patrick Dempsey had ontmoet om me moed in te spreken.”

“Misschien kan ik beter op zoek gaan naar iemand die verstand heeft van EHBO. En die weet hoe je een rolstoel moet openvouwen. En die de 100 kan bellen en een duidelijke plaatsbeschrijving kan geven”, voegt ze er nog aan toe. 

Siska Schoeters zoekt niet alleen voor zichzelf, maar ook voor haar side-kick Sam De Bruyn en onder andere marathonloper Rik Ceulemans en muzikant Frank Vander Linden een running mate.

Schoeters liet in het Running Tour Magazine eerder al optekenen dat ze niet echt goed is in lopen, maar dat ze het wel enorm graag doet. In 2008 nam ze deel aan de Weekend Knack Ladies Run en ook dit jaar zal ze weer van de partij zijn.


Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?