Saucony lanceert ISO-serie

Saucony komt met een volledig nieuwe collectie loopschoenen. De drie modellen van de ISO-serie onderscheiden zich door tijdens het lopen de vorm van je voet aan te nemen.

De drie modellen van de gloednieuwe ISO-serie, de Triumph, Hurricane en Zealot, werden vervaardigd met spectaculair nieuwe technieken. Het dynamische ISOFIT past zich volledig aan je voet aan om zo een optimale pasvorm te creëren, en PWRGRID+ zorgt voor de nodige demping en veerkracht. Daarnaast blinken de schoenen ook nog eens uit met hun kleurrijke tinten.

Triumph

Met een gewicht van slechts 292 gram is de Triumph een erg comfortabele loopschoen. De ruimte bij de tenen benadrukt bovendien het aangename, sokachtige gevoel ervan. De PWRGRD+ technologie biedt langdurige demping en het lichtgewicht frame zorgt voor een prima pasvorm.

Hurricane

De Hurricane is een zeer comfortabele en stabiele schoen die  ergzacht loopt. Het ISOFIT-zadel is speciaal ontworpen voor extra ondersteuning en stabiliteit. Daarnaast biedt het naadloze gedeelte bij de voorvoet extra comfort en laat het je tenen vrij bewegen tijdens de laatste fase van de loopcyclus. De schoen bevat bovendien een support-frame dat de voet van hiel tot teen mooi op zijn plaats houdt.

Zealot

De Zealot is de lichtste schoen in de nieuwe ISO-serie. Met 235 gram is dit model nog een stuk lichter dan de Triumph. Diepe flex groeven in de voorvoet zorgen voor een extreme soepelheid, extra flexibiliteit en een vloeiende overgang naar de middenvoet. Ook hier biedt de naadloze ruimte bij de tenen extra comfort.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?