Running Tour huldigt lopers van het jaar

Marc Lismont, Guy D'Heuvaert en Vincent Delaunoy zijn verkozen tot lopers van het jaar. Zij finishten in meer dan tien Running Tour-wedstrijden in 2011.

Guy D’Heuvaert (Merelbeke): “De Running Tour is tof, verslavend en gezellig. Het is geweldig om te zien hoe mensen telkens hun grenzen verleggen en op een gezonde en leuke manier aan sport doen. Het winnen van deze prijs is een bekroning van vier plezante sportieve jaren en ik heb de vastberadenheid om er nog vele jaren bij te doen.”

Vincent Delaunoy (Rosières): “Voor mij is Antwerpen de wedstrijd die op nummer één staat. Ik neem al deel sinds 2003 en probeer steeds het beste uit mezelf te halen. Mijn doel is steeds beter te doen als het voorgaande jaar. Door de talrijk aanwezige supporters vind ik de moed om telkens tot het uiterste te gaan. ”

D’Heuvaert: ‘De Running Tour is tof, verslavend en gezellig’
Marc Lismont (Tienen): “Tijdens elke Carrefour Running Tour manche heerst er een gezellige drukte en als loper kun je telkens genieten van prachtige parcours. Brussel was voor mij de favoriete plaats om te lopen dit jaar. Ik liep er de halve marathon en maakte een enorme progressie qua eindtijd.”

De laureaten winnen een Garmin trainingstoestel of een test bij Energy Lab.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?