Running.be magazine verschijnt op 12 maart

De maarteditie van running.be magazine is extra dik met onder andere de schoenenspecial en alles over 30 jaar DVV Antwerp 10 Miles. Op 12 maart in de winkel/brievenbus!

Bij een nieuw loopseizoen hoort veelal ook een paar verse loopschoenen. In het maartnummer van running.be magazine presenteren we je daarom 60 nieuwe modellen in onze schoenenspecial. Maar er is nog heel wat meer: onder andere een interview met Hanne Decoutere, alles over 30 jaar DVV Antwerp 10 Miles, 20 tips voor de 20 km, een overzicht van de beste trailplekjes in Vlaanderen en de strafste obstacle runs van 2015.

Om dit extra dikke bewaarnummer zo compleet mogelijk te maken, hebben we op de valreep nog wat zaken kunnen toevoegen die je niet wilde missen. Het magazine verschijnt daardoor een week later dan je gewoon bent en ligt ten laatste op donderdag 12 maart in de winkel of je brievenbus.

Als opwarmer vind je via de links hieronder wel al tal van tips voor de aankoop van een goed paar schoenen én in avant-première het overzicht van de schoenen die in onze special besproken worden. Veel loop- en leesplezier!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?