Runners’ Lab opent extra vroeg de deuren voor nieuwe Nike-schoen

Nike lanceert deze zomer een paar nieuwe schoenen. Bij Runners' Lab steken ze een tandje bij om de ZoomX Vaporfly Next% aan de man te brengen.

Eerder kon je bij ons lezen dat Nike de Zoom Family op 11 juli op de wereld loslaat. Een van die schoenen die deel uitmaakt van deze reeks, is de ZoomX Vaporfly Next%. Bij Runners’ Lab hebben ze een beperkt aantal exemplaren te pakken gekregen om te verkopen. Soortgelijke lanceringen uit het verleden indachtig, vermoeden ze bij de loopspeciaalzaak dat het niet lang zal duren vooraleer het groene schoeisel de deur uit zal zijn.

Daarom opent de winkel in Zwijndrecht op donderdag 11 juli al om 8 uur ‘s morgens de deuren. Op die manier wil Runners’ Lab de lopers in ons land een handje helpen om deze schoen te bemachtigen, want bij een onlineverkoop bestaat de kans dat mensen uit andere landen er meteen mee aan de haal gaan. Vanaf zaterdag verkoopt Runners’ Lab de schoen ook wel in de webshop (als er nog exemplaren over zijn).

Extra bonus voor de vroege vogels die donderdagochtend binnenspringen in de vestiging in Zwijndrecht: Runners’ Lab zorgt voor koffiekoeken.  

Voor meer info over deze actie en over de schoen: check deze link.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?