Runners’ Lab Nationaal Park Trail Maasmechelen voegt 3 extra eventdagen toe!

Goed nieuws! Ook op 19, 27 en 28 februari kan je nog komen wandelen en lopen in een prachtig stuk natuur. Schrijf je snel in, want ook op deze eventdagen zijn de plaatsen beperkt.
De eerste editie van de Nationaal Park Trail Maasmechelen is voorzien op 13, 14, 17, 20 en 21 februari tijdens de krokusvakantie. Om het event coronaproof te laten verlopen, was er een beperkt aantal deelnemers toegelaten. De plaatsen bleken dan ook felbegeerd, want die zijn op deze dagen – op een handjevol na voor woensdagnamiddag 17 februari – allemaal weg! Daarom besloot de organisatie drie extra dagen te voorzien, waarop je al wandelend of lopend kan genieten van een verrassend stuk natuur in het Nationaal Park Hoge Kempen! 
Op deze data kan je je nog inschrijven:

– Vrijdag 19 februari (krokusvakantie) 
– Zaterdag 27 februari 
– Zondag 28 februari 
Op deze dagen kan je als loper en wandelaar vrij starten in 4 tijdssloten: tussen 9u en 10u – 10u en 11u – 11u en 12u – 12u en 13u. Zoals op de andere dagen, zijn ook op de plaatsen op deze drie data beperkt. Wees er dus snel bij! 
Over de Runners’ Lab Nationaal Park Trail Maasmechelen 
De allereerste Runners’ Lab Nationaal Park Trail Maasmechelen neemt je mee door een verrassend stuk natuur met uitgestrekte dennenbossen, heide en duinen, meren, mijnterrils en grootse vergezichten. Lopen en wandelaars kunnen geheel coronaproof van al dit moois genieten. Er zijn 3 afstanden: 7,5 km, 12,5 km en 22,5 km.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?