Run for Life!

Over exact één maand lopen 5.000 kerstmannen en -vrouwen opnieuw door Antwerpen ten voordele van Music For Life. De inschrijvingen zijn nu open. Het aantal deelnemers is beperkt dus wees er snel bij!

De GVA Santa Run for Life wordt op gang geschoten op zaterdag 17 december om 19u15. Start en finish liggen in de Waagnatie en het parcours van 5 km snijdt dwars door de Antwerpse binnenstad. Onderweg is er dit jaar een meer uitgebreide Smeets jeneverbevoorrading en na de finish wordt er gefeest tijdens de GVA Santa Run for Life Party.

Het aantal deelnemers is dit jaar gelimiteerd op 5.000. Vorig jaar was de GVA Santa Run for Life 1 week voor het event reeds volzet. Snel zijn is dus de boodschap!

Ook dit jaar staat de GVA Santa Run weer in het teken van Music for Life. Van het inschrijvingsgeld gaat er 1 euro naar het Glazen Huis, dat op de laatste editie van deze benefiet alle drie de locaties uit de vorige edities nog eens zal aandoen. Op 17 december staat het Huis op het Martelarenplein in Leuven. Om 19u00, een kwartiertje voor het startschot van de GVA Santa Run for Life dus, zullen drie StuBru presentatoren er het huis betreden.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?