Q-Santa-Run schot in de Kerstroos

Wie op woensdagnamiddag in Antwerpen was, zal het geweten hebben. Net geen 2000 Kerstmannen maakten de stad onveilig op de Q-Santa-Run, een fun run door het hartje van Antwerpen.

Dikke fun op de Q-Santa-Run. (foto Nadia Verhoft)
Terwijl Wim Oosterlinck Q-Music live presenteerde vanuit de Waagnatie, liep de rode massa Q-Santa’s een rondje van 5 km die zijn gelijke niet kent. Onder het waakzame oog van onder meer Roxanne, Tess Goossens, Maite, Joyce de Troch en Miss België baanden de kerstmannen zich een weg door de massa Antwerpse supporters die halt hielden langs het parcours.


Een jeneverstop halverwege was vanzelfsprekend een must bij het winterse weer, maar dit weerhield de winnaar Nick Raymaekers er niet van af te klokken op een kleine 16 minuten. Bij de vrouwen was topper Anja Smolders de eerste kerstvrouw.

Een beetje gek was niet gek genoeg en dus waren er onder andere ook prijzen voor de meest sexy kerstman. De winnaar was enkel voorzien van string en een gebodypaint santa suit… brrrr…. Ook kerstvrouwen met een hawai rokje, flitsende kerstverlichting of een heuse lopende kerstboom zorgden voor een ongekende sfeer.

Het feest werd afgesloten met live optredens van Stash, Reborn, Sandrine en Tom Helsen. Afspraak alvast in 2008 voor de tweede editie !

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?