Polar Vantage V en M voegt nieuwe kleuren en functies toe

De Polar Vantage V en M multisporthorloges kregen onlangs een update met enkele interessante nieuwe functies.
De update omvat de introductie van de functies Sleep Plus Stages, Nightly Recharge en Serene op de Vantage-serie. Daarnaast zijn zowel de Vantage V als de Vantage M nu ook beschikbaar in een blauwe kleur, de Polar Vantage M ook in de kleur Black Copper
De Sleep Plus Stages geeft inzicht in je slaapkwaliteit, terwijl de Nightly Recharge – door middel van je hartslag, hartslagvariatie en ademhaling – meet hoe je autonome zenuwstelsel gedurende je slaap zich herstelt. Op basis daarvan krijg je gepersonaliseerde tips waarmee je geplande work-outs en rustmomenten kunt aanpassen aan de behoefte van je lichaam. Ook de ademhalingsoefeningen van SereneTM, die het horloge dagelijks aanbiedt, moeten zorgen voor de nodige ontspanning, beter herstel en betere slaap. 
Een andere update omvat de mogelijkheid om je locatie te bepalen door, naast GPS en Glonass, ook compatibiliteit met Galileo- en QZSS-satellietsystemen toe te voegen. Zo kunnen gebruikers per regio kiezen voor de meest optimale satellietconfiguratie. De Zone Lock, inactiviteitswaarschuwingen, continue schermverlichting tijdens training en de fitness test (met H10 of optische hartslag) werden ook toegevoegd aan de nieuwste Vantage V en M-modellen. 
Meer info over de Vantage-serie vind je hier
Prijs Polar Vantage M: 279,90 euro
Prijs Polar Vantage V: 499,90 euro

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.