Paula Radcliffe loopt van Beveren naar Zwijndrecht

Paula Radcliffe was afgelopen weekend te gast in ons land om het nieuwe internationale sportcentrum van RS Lab en Energy Lab te openen. Voorafgaand liep ze met 250 klanten van de oude naar de nieuwe winkel.

Radcliffe zete zich al vlug aan de kop van het peloton. (foto nike running belgium)
Het peloton zette zich zondag om 10 uur in beweging aan de oude winkel in de Klapperstraat in Beveren. Aanvankelijk bleef de groep goed samen, maar toen Radcliffe zich halverwege op kop zette en het tempo optrok tot 17 per uur, dunde dat volume fors uit. Na een half uur had de eerste groep de 8 km tussen Beveren en Zwijndrecht al afgehaspeld. 

De wereldrecordhoudster op de marathon is al 15 jaar lang kind aan huis bij de familie Wilssens, stichters van RS Lab. “Ik ben enorm tevreden over de schoenen die ze hier voor mij op maat maken. Voor het voorkomen van blessures is het juiste schoeisel enorm belangrijk”, aldus Radcliffe, die een dag eerder al gebruik maakte van de spitstechnologische vernieuwingen van de nieuwe zaak.

Runners Service Lab specialiseert zich al meer dan dertig jaar in het adviseren van de correcte loopschoenen en het voorkomen en behandelen van (sport)blessures. Door de jaren heen bouwde de onderneming zowel nationaal als internationaal een stevige reputatie op.

Op de eerste verdieping heeft Energy Lab zijn labo’s gevestigd. Zowel de start-to-runner als de professionele atleet kan er zijn sporthart ophalen. Naast fysieke testen en coaching kunnen ze er ook terecht voor een analyse van hun lichaamssamenstelling met een DXA-scan en topadvies op het gebied van (sport)voeding. Daarnaast levert de samenwerking met Runners Service Lab de unieke mogelijkheid om lopers volledig biomechanisch te analyseren.
Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?