Opvallende tekeningen van deze loopster gaan de wereld rond

Hallo, ik ben Claire en ik ben bekend dankzij mijn piemeltekeningen die ik al lopend maak. Toegegeven, er zijn saaiere openingszinnen.

Nochtans kan de 33-jarige Claire uit New Jersey (VS) bovenstaande zin perfect gebruiken. Ze maakt al drie jaar al lopend ‘piemeltekeningen’. Ze stippelt op voorhand een route uit in de vorm van een penis, trekt daarna haar loopschoenen aan en synchroniseert na haar training haar gegevens met haar loopapp. Daar verschijnt dan een artistieke piemeltekening.

Aan VICE Magazine vertelde Claire dat ze drie jaar geleden per toeval begon met ‘piemelloopjes’. Ze was even de weg kwijt tijdens een looptocht, maar het resultaat was achteraf een looproute die verdacht veel op een piemel trok. Het werd het begin van een heleboel piemeltekeningen. Op haar Instagram-pagina verzamelde Claire al een kleine 40.000 volgers.

“Voor de duidelijkheid: ik loop ook gewoon graag. Die tekeningen zijn een bonus. Ze helpen me soms wel om een training niet te skippen”, gaf Claire nog mee aan VICE. Liefhebbers kunnen via onderstaande link meer piemeltekeningen van Claire bekijken.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?