Op de loop voor zombies

Halloween nadert en dat zullen ook lopers geweten hebben. Met 'Zombie, Run!', een applicatie voor iPhone en Android, kan je je looptocht een spannend en luguber tintje geven.

Het spel gaat als volgt: voordat je gaat lopen, kies je een scenario, gaande van een kleine uitbraak of een complete pandemie van zombies. Daarna kies je één van de drie types zombie die je op de hielen komen zitten: de retrozombie uit Night of the Living Dead komt met slechts 3 km/u achter je aan, de iets snellere zombie uit Resident Evil loopt tegen 8 km/u en de super snelle zombie uit 28 Days Later zit je tegen 12 km/u op de hielen.

Van zodra je begint te lopen, hoor je via je telefoon of de zombies je op de hielen zitten, of dat je in de buurt bent van munitie of medicijnen om de zombies tegen te houden. De app registreert automatisch wat je allemaal vindt en online kun je zien in hoeverre het jou lukt om te overleven tijdens de zombieplaag. Via GPS weet de app precies hoeveel kilometer je hebt afgelegd en ook rekent de app uit hoe snel je bent ten opzichte van de zombies.  

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.