Ook laatste lid running.be team maakt marathondroom waar

In het voorjaar begeleidde Paul Van Den Bosch de leden van het running.be team naar hun allereerste marathon in Antwerpen. Tony Vander Ghinst moest toen passen wegens een blessure, maar liep afgelopen weekend alsnog zijn marathon in Eindhoven.

Exact een jaar na de DVV Antwerp 10 Miles de overstap maken naar hun eerste marathon, dat was de droom van Bieke, Hannelore, Peter en Tony. Zowat een jaar geleden werden zij gekozen uit meer dan 1.000 kandidaturen om samen met redacteur Joost deel uit te maken van het running.be marathonteam.

Op 6 januari begonnen ze onder begeleiding van coach Paul Van Den Bosch van Energy Lab aan hun trainingsschema. Zestien weken later bereikten Bieke, Hannelore, Peter en Joost de finish van de DVV Antwerp Marathon! Tony moest door een blessure tijdelijk wat gas terugnemen en koos op 26 april wijselijk voor de 10 Miles. Zondag liep hij alsnog zijn eerste marathon in Eindhoven, en dat in een tijd van 4u14’30”. Missie geslaagd dus, en een vijf op vijf voor het running.be marathonteam!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?