Ook kinderen kunnen meelopen op Wings for Life World Run

Nieuw op de Wings for Life World Run dit jaar is dat niet alleen lopers en rolstoelpatiënten zij aan zij kunnen meedoen, maar ook dat er een speciale Kids & Teenager Run georganiseerd wordt!

Op zondag 3 mei 2015 zullen opnieuw tienduizenden deelnemers uit meer dan 33 landen, op exact hetzelfde tijdstip aan de start staan van de Wings for Life World Run. In België gaat de run opnieuw door in Ieper, met de start onder de bekende Menenpoort.

Belangrijk is dat iedereen kan meedoen, zowel getrainde atleten als beginnelingen die nog nooit een wedstrijd liepen. Ook kinderen vanaf 6 jaar tot 15 jaar kunnen zich dit jaar inschrijven. Zij lopen afhankelijk van de leeftijd 1 km (6-9 jaar), 3 km (10-13 jaar) of 5 km (14-15 jaar). Ze nemen het niet op tegen de Catcher Car, maar lopen een vaste afstand tegen kinderen over de hele wereld.

Deelnemen aan de Wings for Life World Run Kids & Teenager Run kost 8 euro. Hierin zitten water, fruit, een gratis ticket voor Bellewaerde park, een medaille en een Wings for Life World Run pet inbegrepen. Het inschrijfgeld gaat bovendien integraal naar het goede doel!

Inschrijven kan nog tot en met 26 april, via de de inschrijvingsmodule op de officiële website www.wingsforlifeworldrun.com.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?