Nike zet zich achter Music for Life

Van 19 tot en met 24 december 2007 loopt op Stubru de tweede editie van Music For Life in het Glazen Huis in Leuven. Met 'Run for Life' geeft Nike dit project een duw in de rug.

Iedereen kan lopen voor het goede doel. (foto photonews)
Terwijl luisteraars op Studio Brussel platen aanvragen voor het goede doel, geeft Nike iedereen de kans om op een loopband kilometers af te leggen. Per kilometer schenkt Nike 10 euro aan het Rode Kruis.

Op 19 december om 9u geven Marcel Vanthilt en Louis Tobback, burgemeester van Leuven, het officiële startschot voor Run for Life. Van dan af doen Nike en Stubru een oproep aan alle sportievelingen om hun steentje bij te dragen op de loopband.

Elke kilometer wordt zorgvuldig geregistreerd met het Nike+iPod systeem. Een zender in de schoen van de deelnemers traceert via een ontvanger in de iPod het aantal kilometers en telt deze automatisch op per upload. Zo is de laatste status van het aantal gelopen kilometers altijd zichtbaar aan het huis.

Bovendien kan iedereen die op de loopband start de speciaal gemixte Stubru podcast met muziek en aanmoedigingen beluisteren.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?