‘Nike+ Run for Life’ brengt 24.000 euro op

De Music for Life-actie van Studio Brussel liet niemand ongemoeid in de pré-kerstperiode. 'Nike+ Run for Life' zorgde voor een geslaagde sportieve noot. Bekende en onbekende lopers maakten kilometers voor het goede doel.

Ouedraogo liep de laatste kilometers. (foto photonews)
Zes dagen lang werd er dag en nacht gelopen op de loopband aan het Glazen Huis op het Leuvense Martelarenplein ten voordele van de drinkwateractie van Studio Brussel en het Rode Kruis.

In totaal werd er 24.000 euro bij elkaar gelopen voor het goede doel. Op de loopband voor het huis werd 1.400 km gelopen (tegen 10 euro per km). Over de hele wereld liep ook de Nike+ Community mee. Die was nog eens goed voor 10.000km, goed voor een extra 10.000 euro!

Een hele rits bekende atleten en sportmensen liepen mee voor het goed doel: Cédric Van Branteghem, Geert De Vlieger, Ivo Van Aken, Kirsten Flipkens, Mario Van Waeyenberghe, Rutger Beke, Jerome Nzolo en Rik Ceulemans.

De eindspurt werd ingezet door twee leden van het 4x100m estafetteteam, Frauke Penen en Elodie Ouedraogo. Ouedraogo maakte in de rechstreekse slotshow de laatste kilometers vol.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?