Nieuwe lijn van Odlo houdt je fris – ook bij hoge temperaturen

De Ceramicool-collectie van Odlo zorgt ervoor dat jij ook op warme zomerdagen topprestaties levert dankzij de nieuwe, unieke technologie.
Het Noorse merk Odlo heeft een nieuwe lijn op de markt gebracht, die gebruik maakt van een actief afkoelende techniek en zo de huid tot één graad Celcius afkoelt. Overtollige lichaamswarmte wordt afgevoerd dankzij kleine luchtkanalen in de vezel en het superlicht garen, waarin zogenaamde keramiekpartikels verwerkt zijn.
Dit Ceramicool-garen is in de collectie op drie verschillede manieren verwerkt. Zo bestaan de Ceramicool Seamless-modellen compleet uit Ceramicool-garen en zijn de functionele zones – zoals de naam reeds doet vermoeden – naadloos met elkaar verbonden. De Ceramicool Pro-modellen zijn deels met Ceramicool-garen gemaakt en deels met mesh-inzetstukken (stof met openingen die erg dichtbij elkaar staan). Het derde type model, de Ceramicool Styles, gebruikt de Ceramicool-technologie enkel op gevoelige plaatsen, zoals de oksels, hals en rug. Die modellen zijn deels gemaakt van gerecycleerd PES-materiaal en zorgen voor een optimale temperatuurregeling. De 3 types variëren ook in UV-bescherming: de Seamless-modellen hebben de hoogste factor (UPF 30+), gevolgd door de Pro-modellen (UPF 25+) en de Styles (UPF 20+).
Bovendien hecht het merk ook veel belang aan de look van de collectie: details in de print zijn gebaseerd op ijskristallen en geven de kleding een frisse uitstraling. Odlo maakte voor deze zomer ook een variant op de Evolution Blackbomb-lijn, de Blackbomb Light, waar lichtheid en bewegingsvrijheid de sleutelwoorden zijn.
De Ceramicool-lijn is verkrijgbaar als shirt, T-shirt, singlet en boxer die ook als panty kan dienen. De zomercollectie 2017 van de lijn Sports Underwear/Baselayer is te koop in de winkel en op Odlo.com.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?