Nieuw loopmateriaal nodig? Hier vind je wat het best bij jou past

Niet alleen goede benen helpen je naar een besttijd, goed materiaal is ook belangrijk. En om dat te vinden, doe je het best een beroep op mensen die professioneel advies in huis hebben.

Nog steeds veel mensen kopen lukraak loopmateriaal. Groot is dan ook hun verbazing als ze in een speciaalzaak over de vloer komen en na een test ontdekken dat ze bijvoorbeeld een antipronatieschoen nodig hebben, terwijl ze al jaren met neutraal schoeisel lopen. En die nieuwe trendy, dure gps-watch heeft dan wel gigantisch veel functies, maar na deskundig advies blijkt dat je zo’n driekwart daarvan niet nodig hebt en je dus beter af bent met een goedkoper model.

Advies in zo’n speciaalzaak is dus niet alleen goed voor je portemonnee, ook voor je gezondheid. Want het spreekt voor zich dat lopen in een ‘verkeerde’ schoen niet optimaal is. Omdat wij jullie zo goed mogelijk naar het best mogelijke materiaal willen gidsen, maakten we een selectie van speciaalzaken die uitblinken inzake assortiment en service. Wie in dit drukke loopvoorjaar nieuw materiaal nodig heeft, weet dus waar naartoe…

Antwerpen
*Running Store Duffel (Kapelstraat 41, Duffel, www.runningstoreduffel.be)

Limburg
*Ren Tessenderlo (Geelse Baan 155, Tessenderlo, www.rentessenderlo.be)

Oost-Vlaanderen
*Topsport (Brusselsesteenweg 142, Lebbeke, www.topsport.be)

Brussel
*Jogging + Brussel (Luxemburgstraat 6, Brussel, www.joggingplus.com)

Runners Service Lab (www.runnerslab.be
*Zwijndrecht (Westpoort 68)
*Gent (Ottergemsesteenweg-Zuid 808, bus 3, Ghelamco Arena)
*Paal-Beringen (De Weven 7)
*Zaventem (Weideveldlaan 41)

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?