Neem deel aan de NN Valentine Run & maak kans op een leuke loopprijs!

Onze jaarlijkse Valentijnsrun krijgt dit jaar een bijzondere update en wordt de NN Valentine Run. Van 12 t.e.m. 14 februari & van 19 t.e.m. 21 februari kan je je geliefde loopsessie van 5, 10 of - uiteraard - 14 kilometer gratis virtueel lopen, mét een boodschap van je geliefde erbovenop. Plezier (en romantiek) verzekerd!
HET CONCEPT 
Ondanks dat we niet kunnen reizen, word je tijdens de NN Running Day Valentine’s Edition meegenomen naar de meest romantische steden van Europa. Zo loop je in Parijs, dé stad van de liefde, onder de Eiffeltoren door, stap je in Venetië in een gondel en bezoek je in Wenen onder andere de Hofbrug, het officiële keizerlijke paleis van de Habsburgers. 
Ook kun je jezelf tijdens de run laten verrassen met een liefdevolle audioboodschap van jouw partner, een familielid, een vriend(in), een collega of toch die stille aanbidder door jouw persoonlijke link te delen (5 km: 4 berichten, 10 km: 5 berichten en 14 km: 7 berichten). Dit zorgt ongetwijfeld voor een enorme boost, kippenvelmoment of misschien pink jij zelfs wel een traantje weg … 
LOPEN MET DE MYTRACE APP 
Met de innovatieve MyTrace app voeg jij een nieuwe dimensie toe aan jouw loopsessie. Naast het startschot, realistische sound effects en toepasselijke muziek, kun je zelf jouw gewenste starttijd kiezen en ontvang je regelmatig tussentijden en je live wave positie. Na de finish kun je een selfie maken met de virtuele medaille en deze delen via social media. In het leaderboard kun je na afloop zelfs zien wat jouw tijd is ten opzichte van de andere deelnemers. 
WIN EEN VAN DE 14 LOOPPRIJZEN 
Wat uiteraard niet wijzigt, is de winactie die we met running.be jaarlijks organiseren. Kans maken? Neem dan een screenshot van je medaille of je leaderboard. Deel die in het Facebookevent van de NN Valentine Run, op Instagram of op Twitter. Tag ons (@running_be) en gebruik de hashtags #NNValentineRun en #NNRunningClub. In de week van 22 februari maken we 14 winnaars bekend! 
Daag jij degene uit die jouw hart sneller laat kloppen om samen mee te doen aan de Valentine’s Edition? Individueel op afstand, maar samen!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?