Runners’ lab nodigt je als gast uit op de Baloise Antwerp 10 Miles

Op zondag 23 april kan jij als genodigde aan de start staan van de Baloise Antwerp 10 Miles! Schrijf je via Runners’ lab in voor dit loopevent en geniet van verschillende extra’s, een zorgeloze dag en een versterkte teamgeest. Lees snel verder.

Geniet zorgeloos

Het grootste loopfeest van het jaar is in aantocht. Op zondag 23 april maken duizenden sportievelingen al lopend de oversteek van Linker- naar Rechteroever en weer terug. Dit onder ritmisch handgeklap of ‘gehighfive’ van een massa enthousiaste supporters.

Daar moet je dus bij zijn. Dankzij Runners’ lab, Sportoase en Foodmaker kan dat zelfs als genodigde. Zij bundelen de krachten om te zorgen voor jouw comfort en gemoedsrust, zodat jij slechts met twee dingen bezig moet zijn: lopen en genieten.

Exclusieve extra’s

Voor €37 is het bijzondere arrangement van jou. Zowel op voorhand, tijdens als na de wedstrijd wordt jij net een tikkeltje meer in de watten gelegd. Je hoeft je bijvoorbeeld geen zorgen te maken over jouw startnummer. Die zit, samen met je loopshirt, in het pakket inbegrepen en wordt voor je opgehaald.

Op de dag zelf heb jij toegang tot de tent van genodigden, zodat je in alle rust kan toeleven naar de wedstrijd. In de tent vind je bovendien de nodige spijs en drank, een aparte opbergplaats voor al je spullen en extra toiletten.

Nadat jij het beste van jezelf gegeven hebt, ben je welkom in de recovery zone om je stramme spieren weer los te maken. Geen vlot herstel zonder de juiste voedingsstoffen. Kom in de tent dus gerust nog een Foodmaker-hapje eten en blijf hangen voor de live podcastuitzending van het Runners’ café. In de live aflevering gaan vaste hosts Koen Wilssens en Tom Schippers op zoek naar de mooiste wedstrijdverhalen.

Het grootste voordeel van dit arrangement? Beleef het met je vrienden als één team, want ‘teamwork makes the dream work’.

Inschrijven

Interesse in deze leuke extra’s? Via de website van Keep on Running kan je je inschrijven voor dit arrangement. Voor €37 sta je als genodigde aan de start van de 10 Miles. Ook voor de Short Run (€26) en Kids Run (€10) kan jij je als gast inschrijven. Aarzel niet! Check www.keeponrunning.be voor meer info.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?