Nature trail of Urban Trail komend weekend?

Komend weekend belooft loopspektakel van de bovenste plank met de Decathlon Crêtes de Spa op zaterdag en de Gent Urban Trail op zondag. Voor beide wedstrijden zijn er nog daginschrijvingen mogelijk!

Met zijn 38 edities is de Decathlon Crêtes de Spa een echte klassieker op de loopkalender. Heel wat lopers uit Vlaanderen en Nederland komen zaterdag weer naar Spa afgezakt voor een loopje in de prachtige Ardennen, veelal gecombineerd met een weekendje weg.

De loodzware maar ook wondermooie Trail 55 km wordt jaar na jaar populairder, maar de meeste deelnemers komen nog altijd aan de start van de Crêtes 21 km. Een ideale voorbereiding voor wie binnenkort een voorjaarsmarathon heeft gepland! Daarnaast zijn er ook nog de Jogging 8 km en de Chiquita Kids Runs. Daginschrijvingen voor alle afstanden zijn nog mogelijk in sportcentrum La Fraineuse!

Zondag staat de langverwachte Gent Urban Trail op het programma. De eerste editie belooft een parel te worden. De ontdekkingstocht gaat van historische gebouwen als de Vooruit, het Stadhuis, het Huis van Alijn en het Groot Vleeshuis tot het artistieke Graffititstraatje, de binnentuin van het Caermersklooster en zelfs het Glazen Straatje.

De laatste borstnummers voor de Urban Trail Gent zijn tot en met zaterdag verkrijgbaar aan voorinschrijvingstarief bij Primo in Gent en in Lochristi. Last-minute beslissers kunnen zondag vanaf 8 uur ook nog terecht in de Leopoldskazerne voor een daginschrijving.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.