Model overweegt borstverkleining na pijnlijk loopje

Als er nog eens iemand het belang van een goede sportbeha minimaliseert, kan je die persoon het verhaal van Jenna Bentley voorleggen.

Zegt de naam Jenna Bentley je trouwens iets? Als je dit artikel samen met je vrouw leest, doe je misschien beter alsof je het even in Keulen hoort donderen, want de dame is bekend als Playboy-model en sierde al meermaals de cover van het mannenblad.

Waarvoor Bentley ook bekend is: haar cupmaat, 36E. En die borsten speelden de 28-jarige vrouw parten toen ze recent ging joggen in California. Aan New York Post verklaarde Bentley dat ze eenmalig haar sportbeha aan de kant had laten liggen en dacht dat haar bikini wel zou volstaan.

Foute inschatting, want tijdens het lopen knalde een van haar stevige borsten in haar gezicht, waardoor Bentley tegen de grond ging. Het model overweegt nu naar eigen zeggen een borstverkleining.  

Moraal van het verhaal: als je als vrouw een nieuwe loopoutfit kiest, bespaar dan niet op de loopbeha. De kans dat je iets soortgelijks als Bentley overkomt, lijkt ons klein, maar zo’n goede sportbeha laat je wel toe om op een comfortabele manier te sporten.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?