Meer meters maken op muziek van topkwaliteit met de AIRY SPORTS TWS van Teufel

Met muziek erbij gaat alles beter. Zeker als er geen kabels aan te pas komen en je kan genieten van volledige bewegingsvrijheid tijdens je sportsessie. Daarom ontwikkelde Teufel de AIRY SPORTS TWS. De oordoppen zitten net zo comfortabel als stevig in de oorschelp, bieden een resem aan handige bedieningsfuncties en overtuigen met kwalitatief hoogwaardige audio en volle basklanken.

Voor sportliefhebbers met een lange adem

Sport en muziek gaan hand in hand. Om maximale bewegingsvrijheid te bieden tijdens elke workout heeft Teufel de volledig kabelloze AIRY SPORTS TWS in-ear koptelefoon ontwikkeld. De zachte, buigzame earhooks van siliconen zorgen ervoor dat de oordoppen zowel stevig als comfortabel in het oor zitten. Met de levensduur van de accu en reserveaccu zit het meer dan goed: een volledige oplaadbeurt is voldoende voor ruim zeven uur aan onderbroken luistergenot, zelfs bij maximaal volume.

De AIRY SPORTS TWS kan dankzij de meegeleverde oplaadcase in slechts 20 minuten tijd voldoende energie bijtanken voor 1,5 uur aan muziek. Een volledige extra oplaadbeurt levert een speeltijd van 2 uur op. De AIRY SPORTS TWS kan ruim drie keer in de oplaadcase worden bijgeladen. En last but not least is de AIRY SPORTS TWS ook bestand tegen plensbuien en bijzonder intensieve trainingen, want deze koptelefoon is bestand tegen spatwater en zweet.

Volledige controle, ook over het volume

Op beide oordoppen zitten aanraakgevoelige sensoren verborgen. Hiermee kun je de geluidsweergave en het volume op een erg handige wijze bedienen. Je kunt met een simpel tikje telefoontjes aannemen, beëindigen of wegdrukken. Diverse andere functies zijn bedienbaar via de spraakassistent van Google of Apple. De spraakassistent kan eveneens met een simpel tikje worden opgeroepen.

Een praktische oplossing met optimaal geluid

Elke sportliefhebber weet dat je met de juiste sound simpelweg beter presteert. De AIRY SPORTS TWS is voorzien van drivers van 8 mm. Deze zorgen voor een helder en krachtig geluid en een overtuigende basweergave. Voor optimale grip en geluid van topkwaliteit levert Teufel oorpasstukken van siliconen in drie verschillende maten mee.

De Teufel AIRY SPORTS TWS is verkrijgbaar via www.teufelaudio.be.
Adviesprijs:
€ 149,99   € 129,99 

Geen kabels, wel een overtuigende en prettige geluidservaring – en net zoveel uithoudingsvermogen als jij. 

Uitgelichte eigenschappen:

– volledig kabelloze in-ear sportkoptelefoon
– erg zachte earhooks van siliconen voor een perfecte grip
– tegen spatwater en zweet beschermd
– meer dan zeven uur aan speeltijd na één oplaadbeurt
– de koptelefoon kan in de oplaadcase tot drie keer opnieuw worden opgeladen voor een totale speelduur van 31 uur
– volledige bediening van de muziekweergave via sensorknoppen in de oordoppen, inclusief het volume en het oproepen van een spraakassistent
– microfoons in beide oordoppen met Qualcomm cVc-technologie voor draadloos telefoneren, Skypen en Facetimen met een optimale geluidskwaliteit
– Bluetooth 5.0 met apt-X® en AAC voor het streamen van muziek in cd-kwaliteit via kanalen als Spotify, Amazon Music, Youtube en   Apple Music

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?