Meer dan 1500 lopers genieten van de DH Mons Urban Trail

Meer dan 1.500 lopers namen deel aan de tweede editie van DH Mons Urban Trail, onderdeel van de NN Urban Trail Series, in de Culturele Hoofdstad van Europa.

Aan de start was het een beetje frisjes voor de meer dan 1500 deelnemers, maar al gauw konden de deelnemers rekenen op ideaal loopweer. Onder een blauwe lucht en stralende zon verkenden een record aantal deelnemers de prachtige binnenstad van Bergen. Heel wat tijd voor sightseeing, maar het parcours was zeker niet te onderschatten. Voornamelijk de beklimming van het Belfort bleek een niet te onderschatten beproeving te zijn.

Aan de aankomst werden de deelnemers stevig in de watten gelegd. Liefhebbers konden zich aanmelden voor een gratis massage, was er een leuk fotomoment en zweepte een DJ van NRJ de massa nog eens op. Dankzij partner Delhaize werd er een stevig ontbijt voorzien en dankzij DH kreeg iedereen een gratis zondagskrant.

Vanaf maandagochtend kan je op dh.be alle uitslagen terugvinden. Het loont overigens de moeite om de krant in huis te halen. In een special van 8 pagina’s zijn alle foto’s, uitslagen en verslagen terug te vinden.

De volgende loop van de NN Urban Trail Series vindt volgende week plaats in Brugge. De manche in Brugge is compleet volzet. Heb je de smaak helemaal te pakken? Schrijf je dan als de bliksem in voor de DH Namur Urban Trail op 8 november.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?