Mechelen opnieuw decor voor magische Urban Trail

Zaterdagavond 14 december sluit Mechelen de Keytrade Bank Urban Trail Series van 2019 af. Je verkent de belangrijkste Mechelse gebouwen en bezienswaardigheden, al lopend over een magisch verlicht parcours!

Lopen langs en door 23 unieke locaties in de binnenstad
Waaraan mogen de deelnemers zich verwachten in de Mechelen Urban Trail? Ze lopen langs 23 locaties doorheen de binnenstad. Nieuw op het parcours zijn onder andere het Predikheren, het voormalige klooster dat nu dienst doet als bibliotheek, het Paleis van Margaretha van Oostenrijk, beter gekend als de Rechtbank van Mechelen, en de Vleeshalle, dé nieuwste culinaire hotspot van de stad. Na de finish kan elke deelnemer genieten van een kom soep, aangeboden door Delhaize, en een fris getapte Maneblusser Wit. En uiteraard kan je nog verder genieten in een van de sfeervolle winterbars of op de Mechelse kerstmarkt!

Inschrijven
Er zijn al meer dan 4000 lopers ingeschreven voor dit leuke loopevent, en jij kan er nog bij zij morgenavond. Je kan je tot en met vandaag (13/12) online inschrijven, of morgen ter plaatse in de sporthal van het Sint-Romboutscollege vanaf 18u. Je kiest uit 6 km of 10 km.

Alle info over de Urban Trail Mechelen vind je op de website.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?