SINT-GENESIUS-RODE, BELGIE - FEBRUARY 02 : Mathias Vergels pictured during a running session. On 02, February, 2023 in Sint-Genesius-Rode, Belgie, 02/02/2023 © Gregory Van Gansen/Imagetting

Mathias Vergels ontdekte recent de loopfanaat in zichzelf

“Was het wel interessant genoeg?” Mathias Vergels uit zijn twijfels op het einde van het gesprek. Hij loopt geen wedstrijden, volgt geen trainingsschema’s en voelt zich naar eigen zeggen geen echte loper. Toch twinkelen zijn ogen als hij over zijn looppassie spreekt. Er gaan weinig dagen voorbij zonder een verkwikkend loopje. Dus ja, voor ons meer dan interessant genoeg voor een uitgebreide babbel.

Mathias Vergels (30) is een bezige bij. We kennen hem als acteur in onder andere Thuis en als zanger bij de Nederlandstalige poprockband Mathias Vergels & Het Goede Voorbeeld. “Daarnaast hou ik me bezig met theater, probeer ik een nieuw tv-programma te pitchen, hou ik een B&B open in Sint-Genesius-Rode en heb ik ook nog eens mijn handen vol met mijn zoontje van 4,5 jaar. Twee jaar geleden besefte ik ineens dat er iets moest veranderen in mijn leven. Ik ben beginnen te lopen en ben niet meer gestopt.”

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?