Mark Coucke gewond bij startschot loopwedstrijd

In een alarmpistool zit ook kruit. Dat mocht Mark Coucke zondag aan den lijve ondervinden op de Omega Pharma Run, die hij organiseerde in de dorpskern van Nazareth.

Met meer dan 3.000 waren ze, de deelnemers aan de Omega Pharma Run. Maar de show werd toch gestolen door de organisator zelf. Marc Coucke raakte immers gewond toen hij het startpistool iets te dicht bij zijn gezicht hield bij het op gang schieten van een van de wedstrijden.

Coucke kon nog enigszins lachen met zijn accidentje. Nadat hij op Twitter eerst triomfantelijk met het startpistool had geposeerd, tweette hij even later “Als jullie beloven niet te lachen, volgt nu foto van 1e ehbo-slachtoffer van #OmegaRun…” met daarbij een foto van op de EHBO-post. “Onkruid noch onkruit vergaat niet”, grapte hij even later nog.

Zelf meelopen zat er sowieso niet in voor Coucke, die vijf jaar geleden bij de eerste editie wel zijn sportschoenen aantrok. “Dat voel ik nu nog altijd! Ik zou wel meelopen, maar de mensen van de organisatie hebben mij meer nodig, denk ik”, klonk het. De twee dochters en de vrouw van Coucke liepen wel mee.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?