Louis Talpe: ‘Samen sporten vind ik plezanter dan samen op café te zitten’

Louis Talpe staat op de cover van ons zomernummer. In het bijbehorende interview heeft de acteur het onder meer over samen sporten.

Sport je vaak samen met anderen?
LOUIS TALPE: “Ja, zo vaak mogelijk. Dat triggert mij, want ik wil nooit onderdoen. Samen met Red Bull en enkele andere atleten lanceerden we daarom ook het concept Red Bull FitFriends. Zo willen we onszelf en anderen motiveren om samen te sporten! Iedereen kan zijn ervaringen delen, tips & tricks uitwisselen, en vooral veel plezier maken tijdens het sporten. Als ik ’s avonds een paar uur ga fietsen met mijn maten, dan kunnen wij echt bijpraten. Ik vind dat veel plezanter dan samen op café zitten. Op die manier combineer je sport perfect met je professioneel en sociaal leven.”

Wat houdt dat ambassadeurschap voor Red Bull FitFriends in?
“Ik maak al sinds enkele jaren deel uit van de Friends of Red Bull-familie. Ik kreeg een sleutel die mij toegang geeft tot alle evenementen die zij organiseren. Ik drink sowieso ook Red Bull tijdens een Ironman en trainingen. Dat zorgt voor een energieboost. Dat ambassadeurschap is mij dus op het lijf geschreven.”

Als bekende persoon en Red Bull FitFriend wil Louis de boodschap uitdragen naar iedereen die sport; samen sporten is zoveel leuker en helpt je om sterker en fitter te worden. Via de hashtag #redbulifitfriends kan je op sociale media al je ervaringen delen en nieuwe uitdagingen aangaan. Op de website www.redbull.be/fitfriends staan bovendien een pak tips en tricks om het ‘samen sporten’ nog aangenamer te maken.

Het volledige interview met Louis lees je in ons zomernummer (nu in de winkel) of hier digitaal.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?