Loop warm voor 2020 met Kat Kerkhofs en nieuw running.be-magazine

Het nieuwe jaar goed inzetten? Dat doe je op je loopschoenen natuurlijk. Zowel beginnende als ervaren lopers zetten we in 2020 (opnieuw) op weg om die voornemens vol te houden en mooie loopdoelen te behalen.
En laat het aanstekelijke enthousiasme van Kat Kerkhofs je daarbij helpen. Tussen het pendelen van Italië naar België en omgekeerd, runt ze haar eigen personal trainingscentrum en bracht ze vorig jaar haar fitnessboek ‘Body Goals’ uit. Wij polsten naar haar gezonde visie, sportroutines en nieuwe voornemens voor het nieuwe jaar. 
De kans is groot dat ook jij onlangs nieuwe voornemens maakte. Helaas blijkt uit onderzoek dat we die voor het einde van maart (!) alweer opgeven. Running.be ging op zoek naar oplossingen en begeleidt je daarom met een slim trainingsschema naar een comfortabele 10 km na 16 weken: voorbij dat cruciale afhaakpunt dus. Geen nood als 10 km lopen je momenteel nog een uitdaging lijkt. We vertellen je hoe je verantwoord de stap van wandelen naar lopen zet. 
Al iets langer verslaafd aan je loopschoenen? Probeer je persoonlijke record te breken dankzij onze tips om sneller te lopen. Plan je een langere (trail-)wedstrijd? Dan kan het advies van wereldtopper Karel Sabbe goed van pas komen. 
Daarnaast helpen we je gezond de winter door: vermijd typische winterfouten, eet en drink slim tijdens koude looptochten en boost je weerstand met de juiste, natuurlijke voeding. Op naar een sportief en gezond 2020! 

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?