Loop de Warmathon tijdens de Warmste Week van Music For Life!

Ook dit jaar wordt de week voor Kerstmis de Warmste Week van Music For Life. Nieuw dit jaar is de Warmathon, een evenement in de vijf provinciehoofdsteden waarop je kan lopen voor het goede doel!

De Warmathon is een recreatief loopevenement tijdens De Warmste Week. Je kan op 19, 20, 21, 22 of 23 december rondjes gaan lopen in de vijf Vlaamse provinciehoofdsteden. Hoe meer lopers per stad, hoe meer geld voor alle goede doelen van Music For Life.

In de vijf steden is een parcours uitgetekend van rond de 3 km. Je loopt op eigen tempo zoveel toeren als je wil. De stad die het meeste rondjes loopt, mag zich De Warmste Stad van Vlaanderen noemen en krijgt 25.000 euro extra, met steun van Hello Bank!.

Vijf meters en peters hopen Vlaanderen te laten warmlopen voor het goede doel. Lieven van Gils loopt op kop in Leuven (19/12), Hanne Decoutere in Hasselt (20/12), Maaike Cafmeyer in Brugge (21/12), Lieve Blancquart in Gent (22/12) en Cath Luyten in Antwerpen (23/12).

Inschrijven kan vanaf vandaag door hieronder de link van jouw stad te kiezen. Voor 12 euro krijg je een startnummer. 10 euro gaat rechtstreeks naar de goede doelen, 2 euro is voor je verzekering.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?