Laat je zien in het donker!

Met het korten van de dagen kan je soms niet anders dan in het donker te gaan lopen. Nike en Saucony zorgen er met de Vapor Flash Jacket en Vizipro voor dat je goed opvalt tijdens je training.

De Nike Vapor Flash Jacket valt meteen op door zijn hagelwitte kleur. Het materiaal is van 100% polyester en bevat reflecterende elementen die licht van bijvoorbeeld een koplamp meteen terugkaatsen naar de plek waar het vandaan komt. Zo ziet een automobilist een loper meteen.

De jas kan trouwens aan twee kanten worden gedragen. De binnenkant is zwart voor wanneer zichtbaarheid minder van belang is. 

Saucony heeft voor donkere trainingen de ViZiPRO lijn. Het geheim van de oranje ViZiPRO kleur is de hoge lichtafgifte en daardoor uitstekende zichtbaarheid in het donker. Deze kleur voldoet aan de strenge eisen die gesteld worden aan officiële veiligheidskleding. Nieuw dit jaar is ook de toevoeging van ViZIPink, een opvallende roze reflectiekledinglijn.

De ViziPRO lijn bestaat zowel voor de dames als de heren uit twee runningjacks en twee long sleeve tops in verschillende diktes. Een tight, handschoenen en mutsen maken de outfit bijna compleet, want er zijn ook drie modellen schoenen in deze opvallende kleur te verkrijgen: de Saucony Pro Grid Ride, Kinvara en de Triumph.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?