Krijg een zwevend gevoel met de Mizuno Wave Skyrise 5 (en jij kan ‘m winnen!)

De Wave Skyrise 5 van Mizuno is ontworpen voor een comfortabele landing en geeft je een zwevend gevoel dankzij de zachte en responsieve demping. RunningBE mag twee paar van deze Wave Skyrise weggeven: een ideale allround loopschoen voor de neutrale loper!

De moeiteloze loopervaring dankt de Wave Skyrise aan de tussenzool, die uit twee lagen bestaat. De bovenste laag bestaat uit MIZUNO ENERZY CORE, de onderste uit MIZUNO ENERZY. De combinatie zorgt voor zachtere landingen en een hogere energieteruggave. De stabiliteit krijg je dankzij Mizuno’s bekende Wave-technologie. Ook de Smooth Stretch Woven zorgt voor een zekere pas: het helpt je voet tijdens het lopen in de juiste voetpositie te houden en omhult de voet op een zachte, aangename manier.

De kenmerken op een rijtje:
  • MIZUNO ENERZY CORE en MIZUNO WAVE voor een veerkrachtig gevoel met rechtstreekse demping
  • Smooth Stretch Woven-bovenwerk voor een zachtere, comfortabelere pasvorm dat de voet mooi omsluit en in een stabiele positie houdt. Ook draagt het bij tot het ademend vermogen van de schoen.
  • Meer dan 90% gerecycleerd materiaal van de nieuwe PU-sock liner voor een zachter gevoel.
  • De X10-slijtzool, gemaakt van carbon, verhoogt de grip op gladde wegen en maakt de schoen duurzaam om lang mee te gaan.

Meer info: www.mizuno.be

 

WIN DE MIZUNO WAVE SKYRISE 5

Wil je de nieuwste versie van de Wave Skyrise zelf ervaren? Maak kans om de schoen (t.w.v. 150 euro) te winnen!

Check de winactie hier op onze Instagram-pagina!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RunningBE (@running_be)

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?