Koppel geeft jawoord na loopwedstrijd

Jeff en Lucia Smith bezegelden hun liefde voor elkaar én voor lopen aan de finish van de Little Kings Mile in Cincinnati. Het sportieve koppel hield daar een korte trouwceremonie.

Sommigen lopen een mijl als opwarming voor een training of wedstrijd, anderen doen het om nog een keer alles te geven voor hun huwelijk. Jeff en Lucia liepen samen met de gasten van hun trouwfeest de Little Kings Mile, één van de wedstrijden rond de Flying Pig Marathon. Het hele gezelschap droeg T-shirts waarop een smoking of trouwjurk afgebeeld was.

‘Aan de aankomst trok Lucia haar trouwjurk en ik mijn smoking aan boven onze loopkleren. Onze gasten hielden hun toepasselijke outfit aan. Enkele minuten later waren we getrouwd’, zegt Jeff met een brede glimlach op z’n gezicht.

Jeff en Lucia vonden elkaar dankzij hun gedeelde passie voor sport. Ze leerden elkaar kennen op active.com, een website waarop mensen hun workouts delen. In 2013 ontmoetten ze elkaar in levenden lijve op een loopwedstrijd. Een jaar later vroeg Jeff Lucia ten huwelijk na de Santa Rosa Marathon.

Ook de “huwelijksreis” stond in het teken van lopen. De dag na de trouw liepen Jeff en Lucia namelijk samen de Flying Pig Marathon in hun speciale T-shirts. Ze finishten hand in hand in 6u37’56”. Het pasgetrouwde koppel vond het fantastisch dat ze hun huwelijk op deze manier konden vieren. ‘We houden allebei van de Flying Pig’, zegt Jeff. ‘Nu hebben we tenminste een excuus om elk jaar naar hier te komen. We moeten onze huwelijksverjaardag toch vieren!’

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?