Kleine grote helden genieten op tweede dag Spartacus Run

Op de tweede dag van de Spartacus Run in Boom leefden opnieuw duizenden durfallen zich uit in een waanzinnige obstacle run. Dankzij de Little Spartacus Run en Junior Spartacus Run konden ook kinderen voor het eerst deelnemen aan de KBC Spartacus Series.

Kinderen baas in De Schorre! Om 10u gingen ruim 700 kids tussen 6 en 11 jaar van start in de Little Spartacus Run. Voor hen was een parcours van 2 km met 7 obstakels uitgetekend die ze samen met een begeleider konden afleggen. Een dik uur later mochten ook meer dan 300 12 tot 15-jarigen eraan beginnen in de Junior Spartacus Run op een parcours van 6 km met daarop 19 obstakels. Het was best frisjes in Boom, maar gelukkig bleef het droog. En door de inspanningen kwam iedereen snel op temperatuur. 

Alle kleine grote helden genoten met volle teugen. De uitdaging en de fun stonden 100% centraal tijdens de Little en Junior Spartacus Run. Tijdopname was er niet. Iedereen kon op eigen tempo het parcours afleggen en een hindernis die je echt niet zag zitten overslaan maakte de heldentocht er niet minder op. Voor iedere Little en Junior Spartacus lag er aan de finish een medaille te wachten en stond er een drankje klaar om weer wat energie bij te tanken.

Om 12u30 was het aan de mama’s en de papa’s en grote broers en zussen op dag 2 van de zesde editie van de Spartacus Run. Dit jaar was het 10 km lange parcours bezaaid met niet minder dan 30 obstakels, zo maar eventjes 12 meer dan vorig jaar! De Mega Swing, Shower Power, Spiderwall, Angel Falls, Mudlands, Temple of Spartacus,… Enkel nog maar de namen van de obstakels opsommen geeft een kick. Ze bedwingen geeft je helemaal een adrenalinestoot!

Wie nog meer adrenaline wil moet zaterdag 27 of zondag 28 mei in zijn agenda vrijhouden. Dan vindt in het Nederlandse Schaijk de volgende proef van de KBC Spartacus Series plaats: de Breakout Run. Op 24 juni trekt de KBC Spartacus Series naar Durbuy voor de Battle of the Ardennes en op 3 september is er in Genk de Battle of Thor. Voor deze drie events zijn de inschrijvingen geopend.

Our first heroes of the day! #littlespartacus #spartacasrun #spartacusseries @kbc_be @deschorre

Een bericht gedeeld door Spartacus Series (@spartacusseries) op

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.