Jouw unieke kans om door het Brusselse Stadhuis te lopen!

Het Brusselse Stadhuis op de Grote Markt is een van de mooiste ter wereld. Herinner je je de beelden van de Rode Duivels op het balkon nog? Wel, nu krijg jij de kans om over hetzelfde balkon te lopen!

Over exact 1 maand, op zondag 23 juni, vindt de Keytrade Bank Urban Trail Brussels plaats in onze mooie hoofdstad. Al lopend ontdek je nieuwe, verrassende plekjes in Brussel over een parcours van 5 km of 10 km. De start en de finish liggen op het gezellige Spanjeplein in het hart van de stad. Je loopt door de Koninklijke Loge, in de backstage én over het podium van kunstenhuis Bozar. Er zal een muzikant aanwezig zijn met live muziek, ambiance! Ook Choco Story opent zijn deuren voor alle lekkerbekken (mét proevertjes, joepie!) en je ontdekt de Palace, een cinema met een prachtig interieur. Kortom, een leuke mix van sport, fun en cultuur!

En dat is nog niet alles! Want als je deelneemt aan de Urban Trail Brussels, krijg je exclusief de kans om door het prachtige Stadhuis te lopen. Jouw moment van glorie! Hou zeker de website en de Facebook van het event in de gaten want er komt over een paar dagen nog meer spectaculair nieuws…

Praktisch
Keytrade Bank Urban Trail Brussels ®
Zondag 23 juni 2019
Start in waves vanaf 9u00
Start en finish: Galerie Horta, Spanjeplein
Meer info en inschrijven: www.keytradebankurbantrailseries.be

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?