Je marathon minuten sneller met deze racer

Loop je de marathon onder de 3 uur en wil je een nieuw PR vestigen? Dan kan de nieuwe Mizuno Wave Rebellion Pro 2 jou daarbij helpen. De nieuwe Rebellion Pro is responsiever, agressiever in de afzet en stabieler dan zijn voorganger. ‘Hij levert extra snelheid, zodat je jouw beste tijd al snel met minuten verbetert’, aldus Mizuno.

De Rebellion Pro heeft zich bij veel lopers al bewezen en heeft in de Pro 2 een waardige opvolger gevonden. Zijn hiel staat wat steiler omhoog, zodat je makkelijker op je midden- en voorvoet blijft lopen – ook als je vermoeid raakt bij langere afstanden. Dankzij de doordachte zool neem je vanzelf een anatomisch correcte loophouding aan waarbij je een optimale voortstuwing ervaart.

Hoogst mogelijke energieteruggave

De Pro 2 heeft 32% meer Enerzy Lite+ foam voor de hoogst mogelijke energieteruggave. In combinatie met de Carbon Infused Wave Plate heeft de schoen een agressievere afzet vanaf de voorvoet, waardoor je een flinke snelheidsimpuls krijgt: Mizuno Smooth Speed Assist. Het geeft de schoen ook zijn bijzondere silhouet. De carbonplaat loopt over de volledige lengte van de zool en heeft in de voorvoet inkepingen voor een soepele afwikkeling. De carbon is een stuk stijver dan glasvezel wat zorgt voor extra snelheid.

Stabieler door de bocht

Het bovenwerk van de Rebellion Pro 2 is dunner en sterker. Het materiaal ademt uitstekend en zit strak omsloten om je voet, zodat je met meer vertrouwen bochten kan nemen. Om de stabiliteit nog verder te verbeteren heeft de racer nu een gesloten slijtzool en een bredere basis van de middenvoet. Er is ook 2 mm extra foam onder de voorvoet geplaatst voor een extra dempend vermogen.

Groot pluspunt van de Wave Rebellion Pro 2 is dat hij ook nog eens heel lang meegaat. Dat maakt de wedstrijdschoen voor veel langeafstandlopers een interessante schoen om keer op keer PR’s te breken.

De Mizuno Wave Rebellion Pro 2 is verkrijgbaar bij loopspeciaalzaken en webshops in een dames- en herenuitvoering.
Adviesprijs € 240. Meer info: www.mizuno.com.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mizuno Running (@mizunorunningeurope)

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?