Je conditie op peil houden? Dat is een (paas)eitje via Keep Moving!

Met Keep Moving kan je ook in deze coronatijden, waarin grootschalige sportmanifestaties onmogelijk zijn, je conditie op peil houden. Ook in dit paasweekend wachten er weer heel wat leuke sportieve virtuele challenges voor lopers en wandelaars...

Voor lopers zijn er deze week unieke Start 2 Run challenges! Laat je motiveren door Evy Gruyaert en ga voor (je eerste?) 5km of kies voor 7,5km of 10km. De Start 2 Run app kan je daar zeker bij helpen…! Je kan bovendien via de Facebookpagina van Keep Moving één van de vijf Start 2 Run duo abonnementen winnen.

Wandelaars krijgen een op maat gemaakt paasmenu voorgeschoteld: wandel elke dag 3 km en verzamel zo, in 10 dagen tijd, 30 km in totaal. De perfecte dagelijkse beweging en haalbaar voor iedereen!

Zoals altijd hoef je deze challenges dus niet in één keer af te werken en kan je elke afstand ook in stukjes, over meerdere dagen gespreid, afleggen. 

Keep Moving blijft iedereen aanmoedigen om te sporten thuis of in de buurt en binnen de richtlijnen van de overheid. Door je eenvoudig aan te melden op het platform en je sportapp te koppelen, kan je starten. Na afloop van de challenge ontvang je een virtuele medaille, die je kan schenken aan iemand uit de zorgsector.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?